DSN d.o.o.

Adresa: Drage Todorović 1
34000 Kragujevac, Srbija

Telefon: +381 34 324 535

Mob: +381 63 602 605

Mob: +381 63 626 915

Fax: +381 34 323 180

E-mail: dsn@sbb.rs

Sajt: www.dsn-rolovrata.rs

rampe

O nama DSN d.o.o. Kragujevac

O firmi

Od ranih 90-ih preduzece DSN počinje profesionalno da se bavi sigurnosnim uređajima, automatskim i sigurnosnim vratima. Jos tada zapažamo da su postojeća rešenja i proizvodi veoma zahtevni u smislu kvaliteta, kako u okviru dizajna tako i u okviru proizvodnje.

Dolazimo do odluke da se postigne tesna poslovno tehnicka saradnja sa nekom od vodecih evropskih firmi u ovoj oblasti.Odluka je bila da to bude najpoznatiji proizvodjac iz nama prijateljske Grcke preduzece "BIOROL"kao i kompanija ’’SIKOM’’ iz Italije.

Cilj je bio jedan: da se za potrebe naseg trzista naprave NAJBOLJA INDUSTRIJSKA VRATA.

Od samog početka nam je bilo jasno da je neophodno primeniti nove tehnologije i nova oprema da bi se ostvario cilj i da bi se napravili inovativni proizvodi.

Kako bi se neefikasnost postojećih tehnologija i mašina mogla nadomestiti, pronađeno je najrevolucionarnije rešenje. Kompanija "DSN" dizajnira, proizvodi i obrađuje celokupnu mehaničku opremu koja je neophodna za proizvodnju visoko kvalitetnih proizvoda, uključujući mašine za profilisanje . Pomoć je bila investicija ultramodernih CNC mašina za ciju pomoc je bilo zaduzeno preduzece BIORL.

dsn sertifikat

14 patenata u kombinaciji sa dizajnom i proizvodnjom visoko standardnih komponenti su sada reference u potpunoj proizvodnoj industriji rolo vrata.

Kompanija prevazilazi probleme proizvodnje, postaje vodeća na tržištu i sebi konstantno zadaje nove ciljeve nudeći proizvode visokog kvaliteta i ergonomije. Kompanija stalno unosi raznovrsnost u već širok spektar svojih proizvoda i prilagođava se novim dizajnovima i proizvodnji konstrukcija koje su, po međunarodnim standardima, inovativne.

Težeći ka stalnom poboljšanju proizvoda i koristeći savremene tehnologije, kompanija "DSN" je kako na nasem tako i na trzistu bivse Jugoslavije lider u industriji rolo vrata i pravi izbor onih koji zahtevaju kvalitet, estetiku, bezbednost i inovaciju.

Visoko kvalitetni proizvodi, kompetentno osoblje i zadovoljni klijenti ove kompanije su nepogrešiva garancija.